O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Ingredientele de care ai nevoie sunt:

  • câteva chifle,
  • 500 g ton din conservă,
  • 2 linguri de cașcaval ras,
  • sare și piper după gust,
  • câteva fire de pătrunjel
  • 200 g de rucola.

Spre deosebire de hamburgerii din restaurantele de tip fast food, varianta cu pește făcută în casă este mult mai sănătoasă. Nu are aditivi alimentari sau alte substanțe nocive și nu te îngrașă!

Mărunțește peștele cu o furculiță, apoi toacă pătrunjelul și amestecă cele două ingrediente.

Gustul delicios al tonului în ulei vegetal de la Eva te va cuceri, iar nutrienții pe care îi conține îți vor furniza energia necesară pentru întreaga zi!

Rade cașcavalul și adaugă-l la compoziție, condimentează cu sare și piper, omogenizează amestecul și modelează hamburgerii cu mâinile puțin umezite.

Așează chifteluțele astfel obținute între două chifle, adaugă frunzele de rucola și gata hamburgerul!

Citește și:  Reteta zilei: Sendvisuri calde cu branza