O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

[one_fourth][box type=”success” width=”100%” ]Bucatarie Romaneasca[/box][/one_fourth]

[one_fourth][box type=”success” width=”100%” ]Categorie – Aperitiv[/box][/one_fourth]

[one_fourth][box type=”success” width=”100%” ]Pregatire 10 min[/box][/one_fourth]

[one_fourth_last][box type=”success” width=”100%” ]Gatire 40 min[/box][/one_fourth_last]

Ingrediente pentru pate din ficat de pui

  1. 400 grame ficat de pui
  2. 100 grame unt
  3. 3 galbenusuri (fierte)
  4. o jumatate de lingurita de boabe de piper
  5. o ceapa medie
  6. sare si piper (dupa gust)

Instructiuni de preparare pentru pate din ficat de pui

  1. Se spala bine ficatul
  2. Se pune intr-o craticioara pe foc, cu apa cat sa depaseasca putin nivelul ficatului si se fierbe o jumatate de ora
  3. Cand fiecatul este fiert, punem in robotul de bucatarie toate ingredientele si amestecam pana devine cremos. Se poate servi imediat, sau daca faceti cantitate dubla, se poate pune intr-un borcan in frigider pentru aproximativ o saptamana.
  4. Deasupra pateului, in borcan, punem pentru a sigila cu compozitia, un strat de un deget de unt topit

Pofta Buna!

Mai multe retete pentru mancaruri delicioase gasiti pe Retete.DeLaMamici.ro si poti adauga si retetele tale.

Citește și:  Reteta zilei: prajitura cu gris