O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Chef Liviu Balint

Nu exista case care sa aiba acelasi mod de a pregati anumite mancaruri, cu atat mai putin regiuni. Diversitatea si ospitalitatea gastronomica i-a preocupat de veacuri pe romani, noi avand o puternica inclinatie spre traditie.

Gustul surprinzator de bun si de aromat pe care Vegeta Clasic il confera mancarurilor traditionale este de neuitat si foarte usor de recunoscut.

Astfel ca pentru o masa delicioasa si gustoasa pe timpul verii, Chef Liviu Balint ne propune o noua reteta – tocanita de ciuperci.

Ingrediente:

Este foarte usor si rapid de preparat, iar ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:

  • 5 ciuperci
  • 1 ardei gras
  • cimbru
  • 3 rosii
  • patrunjel
  • rozmarin
  • o ceapa
  • usturoi si piper
  • 1 lingura de bulion
  • 1 lingurita de unt
  • 1 lingura de Vegeta Clasic
  • 1 cana de supa de pui
  • o lingura de paste de tomate

Mod de preparare:

Se taie marunt ciupercile, ardeiul gras, rosiile, ceapa si rozmarinul, dupa care se pune la calit usturoiul si piperul, se amesteca bine si se adauga ciupercile, o lingura de unt si una de bulion, ardeiul gras, se presara o lingura de Vegeta Clasic, rosiile, o cana de supa de pui, o lingurita de pasta de tomate, patrunjelul si rozmarinul. Toate acestea se amesteca bine iar rezultatul va fi unul savuros!

Indiferent cum alegi sa prepari tocanita de ciuperci, gustul mancarii e mai bun atunci cand adaugi in ea putina iubire!

Citește și:  5 Secrete pentru cel mai bun piure de cartofi făcut vreodată