Coșul tău
0,00 lei

10 Motive pentru care familia ta are nevoie de un catel

catel-bichon

Unii dintre noi am crescut avand alaturi un animalut, in cele mai multe cazuri un catel. Deasemenea, cu siguranta sunt parinti carora le este teama de catei sau care nu si-au infrant, inca, frica de catei. Eu sunt din prima categorie, nu mi-as imagina viata fara un catel.

Plecand de la experientele avute in trecut alaturi de cateii cu care am impartit apartamentul in care traim am facut o lista de 10 motive pentru care si familia ta are nevoie de un catel.

  1. Inevitabil, atunci cand trebaluiesti prin bucatarie ti-a scapat ceva de mancare pe jos. Daca ai avea un catel atunci mancarea cazuta pe jos nu mai este o problema, se ocupa el imediat 🙂
  2. Duci o viata mai lenesa? Crezi ca ai nevoie de mai multa miscare? Atunci un catel este solutia perfecta, te va forta sa faci miscare. Trebuie sa il scoti afara si trebuie sa se plimbe si nu o poate face singur.
  3. Un catel va fi intotdeauna bucuros sa te vada. Indiferent cat de grea a fost o zi, atunci cand ajungi acasa si il vezi cum se bucura de venirea ta o sa uiti de greutatile zilei.
  4. Copiii se fac mari, ies la joaca sau la plimbare cu prietenii. Pentru momentele cand nu mai este nimeni in casa, in care ai putea sa simti un pic de singuratate, catelul este cel mai bun companion.
  5. Un catel iti responsabilizeaza copiii. Ai un copil care isi lasa lucrurile imprastiate prin casa? Este foarte posibil ca atunci cand catelul vostru se va intalni cu pantofii lasati in mijlocul holului sa ii considere o jucarie si sa ii roada.
  6. Tot despre responsabilizarea copiilor, gandeste-te cat de multe poate invata copilul tau atunci cand trebuie sa aiba grija de catelul familiei (lucru pe care il va face cu drag)
  7. Un catel te va iubi pe tine si pe ceilalti din familia ta neconditionat. Cred ca asta ar trebui sa fie pe locul 1 in lista mea 🙂
  8. Te-ai certat cu copilul tau si nu stiti cum sa va impacati? Catelul va veni la voi si se va ocupa el sa va faca sa uitati de cearta si sa va impacati.
  9. Un catel uneste o familie si atunci cand si el si copiii tai sunt mici si atunci cand se fac mai mari.
  10. Cresti deja un copil, cat de greu sa fie sa aveti si un catel? 🙂
Citește și:  Ajută-ți copilul să-și facă prieteni

Si in incheiere avem si un filmulet de cateva minute cu catei si copilasi foarte micuti

 

 

 

Ghiduri pentru părinți

Comentarii

  • 8 Motive sa nu iei un catel cand copiii tai iti cer asta - De La Mamici ,

    […] publicat mai devreme un articol in care va ofeream 10 motive sa va luati un catel. Ca sa fim corecti, va oferim acum 8 motive pentru care sa nu cedati la rugamintile copiilor atunci […]

  • Comentează

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Articolul precedent
    8 Motive sa nu iei un catel cand copiii tai iti cer asta
    Următorul articol
    Peter Pan vine la Mall Promenada – ateliere educationale