Coșul tău
0,00 lei

Alergiile la textile – o problemă din ce în ce mai serioasă.

BUMBAC

Dacă despre alergiile la mâncăruri, polen sau chiar păr de animale știm destul de multe și chiar există remedii imediate, despre alergiile la țesături, încă nu avem chiar toate datele problemei. Ȋn caz că nu ştiaţi, din ce în ce mai multe femei se confruntă cu acest tip de alergii.

Poliesterul este un material sintetic folosit pentru multe articole de îmbrăcăminte, de la fuste până la lenjeria intimă, provocând adesea iritaţii ale pielii. Spandexul din care este produsă uneori lenjeria intimă este tot sintetic şi conţine o substanţă cu potenţial alergenic ridicat.

Pe lângă vopseaua chimică, majoritatea ţesăturilor sunt tratate cu substanţe care le fac mai rezistente la uzură şi la şifonare. Ori, în momentul în care aceste materiale tratate vin în contact cu pielea ta, dacă mai luăm în calcul și faptul că în sezoanele calde transpirăm mai mult și avem porii pielii mai deschiși decât în mod obișnuit, ecuația nu este atât de complicată de dedus logic.

Cele mai nocive alergii sunt acelea care provoacă eczeme. Specialiștii dermatologi avertizează că nu trebuie să ne facem un obicei din a purta lenjerie intimă din materiale necorespunzătoare. O alergie a parților intime este o complicație care poate genera multă bătaie de cap.

Bumbacul este un material natural care în general nu provoacă alergii. Din acest motiv, specialiștii îl recomandă ca un material extrem de potrivit pentru lenjeria intimă. Gama de lenjerie intimă din bumbac organic fără cusături Diamond By Adesgo este foarte populară tocmai datorită faptului că este alegerea sănătoasă pentru organism.

Este adevărat, lenjeria din bumbac organic Diamond By Adesgo este fără cusături și acest lucru face ca fiecare purtare să fie confortabilă și relaxantă. Dar, printre calitățile sale de bază este bumbacul organic care provine din culturi organice crescute fără îngrăşământ chimic. Acest lucru cântărește mult în ochii femeilor care sunt atente la ce poartă. Alergiile intime, pe lângă faptul că provoacă disconfort, nu sunt deloc estetice.

Citește și:  Social Moms 21 Februarie - Despre sarcină, impactul nutriției și al emoțiilor

În gama de lenjerie din bumbac organic fără cusături semnată Diamond By Adesgo găsești atât chilotul tanga,cât și chilotul normal, boxerii sau maioul. Asta pentru a scăpa complet de griji. Iar datorită croiului fără cusături, o poți purta încrezătoare chiar și la ținutele vaporoase de vară. Este practic invizibilă deși corpul tău este perfect protejat.

Prețuiește-ți corpul și sănătatea! Alege întotdeauna să porți calitate și vei savura mai mult viața.

Comunicate

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Planul X – ajută-ți copilul într-un moment dificil
Următorul articol
Rețeta zilei: Dragostea trece prin stomac, nu-i aşa?