Coșul tău
0,00 lei

Cheia de succes a unei ținute reușite – Noi trenduri în moda anului 2018

img1

Femeile vor să fie mereu frumoase, admirate, elegante. Pentru aceasta ele își doresc să călătorească, să experimenteze lucruri noi și să evolueze. Uneori este destul de dificil să alegi ce anume ți se potrivește din marea gamă de stiluri vestimentare care îți sunt prezentate pe podiumurile prezentărilor de modă.

Să privim noile colecții ale designerilor care au fost deja prezentate în spectacolele Fashion Week din cele mai mari capitale ale modei – Paris, New York, Milano și Londra – și să observăm care sunt cele mai populare culori pentru fiecare sezon al acestui an. Ultra violetul este culoarea anului 2018, simbolizează puterea, demnitatea și originalitatea. Alte culori populare în acest an sunt galbenul luminos, strălucitor și dur, roșul deschis și roșul aprins, verdele natural, portocaliul, turcoazul neon și auriul intens.

Pentru a avea un aspect sofisticat este bine să urmăm și exemplul unor celebrități din zilele noastre, pentru că acestea caută să fie mereu spectaculoase și în trend. Potrivit celor de la Vogue, în acest an sunt la modă pielea și denimul. Acestea sunt materiale perfecte pentru ținutele casual, mai ales în ceea ce privește creațiile din denim. Pielea arată un pic mai sofisticat, este mai de lux iar în combinație cu țesătura denim se obține un stil interesant, modern și elegant. Poți fi la modă foarte simplu, dacă porți pantaloni din piele și cămașă denim, sau fustă din piele mini și jachetă denim.

Un stil dominant în acest an este acela care jonglează cu materialele fine, cu elementele decorative, accesoriile și croielile senzuale, care pun în evidență silueta și sunt extrem de feminine. Se poartă rochiile lungi și bluzele din dantelă, rochiile transparente cu elemente decorative care acoperă anumite zone, ele fiind plasate strategic pe anumite repere sau elemente de croială. Bluzele și jachetele sunt foarte elegante, senzuale și pline de farmec.

Citește și:  DeLaMamici.ro – locul de întâlnire al părinților care au nevoie de un sfat

Dacă nu vrei să dai greș cu o rochie de seară, alege negrul pentru că o rochie neagră va avea un efect deosebit, îți va garanta că vei fi elegantă indiferent de ocazie. Pentru o notă romantică poți opta pentru rochiile cu motive florale, inspirate din sezonul de primăvară care sunt ultra feminine și senzuale. În ceea ce privește nuanțele de culori pentru păr, în 2018 se poartă șatenul deschis, roșcatul, ciocolatiul, șuvițele cu vârfurile de culoare mai deschisă decât rădăcinile, cu vârfuri de păr roz, violet și albastru, blondul platinat sau în nuanțe de auriu, argintiu, caramel, crem și golden rose.

Nu uita accesoriile, bijuteriile, pantofii și poșeta care îți vor defini stilul și îți vor scoate în evidență creativitatea și personalitatea. Unii designeri recomandă alegerea genților din aceeași schemă de culori cu cea a articolelor vestimentare. De asemenea, au apărut noi modele de genți cu forme interesante, cu texturi deosebite, care imită pielea unor reptile, goblenul, sau care au efect strălucitor metalic fiind realizate din paiete și din pietre semiprețioase.

Indiferent că este vorba despre pantofi sau poșete, astfel de accesorii pot fi și extravagante, pot avea decorațiuni interesante (inele, flori, paiete, fermoare) sau inscripții amuzante, ilustrații ale unor picturi de artă sau a unor eroi din benzi desenate, pot avea elemente geometrice, motive tradiționale, etc. Pentru a fi la modă poți purta ciorapi plasă, șosete cu sclipici sau paiete, pantofi cu toc jos, pantofi cu căptușeala din blană, sandale cu decorațiuni florale, ghete comode cu design interesant și genți cu franjuri. La numeroși designeri apar accesoriile din piele și imitație din piele de reptilă (ex. de șarpe sau crocodil), dar și articolele din plastic, cum sunt gențile transparente. Nu lipsesc costumele structurate, pantalonii de trening, uniformele și produsele power dressing, suprapunerile, stiluri inedite care îți stimulează imaginația și creativitatea.

Citește și:  [Comunicat] PiuaKidsHub - primul hub alternativ pentru copii şi părinți ubercool!
Comunicate

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
4 Pași pentru a te modela ca și părinte în funcție de temperamentul copilului
Următorul articol
5 Idei ingenioase pentru călătoriile lipsite de stres cu bebelușii