Coșul tău
0,00 lei

[Comunicat] La Iris – primul Club de Familie, pentru părinți și copii

la-iris-1

S-a deschis „La Iris” – primul Club de Familie în care părinții pot petrece timp de calitate cu cei mici.

Într-o vilă frumoasă din Cotroceni s-a deschis locația ideală pentru părinți, locul în care se pot relaxa, pot savura o cafea premium, un signature cocktail sau o bere artizanală. Timp în care copiii se distrează într-un spațiu de peste 200 mp și au la dispoziție un meniu cu băuturi special create pentru ei cu freakshakes, smoothie-uri 100% naturale și ciocolată caldă pe băț.  Proprietarii sunt antreprenori români și cred cu tărie în produsele locale, autentice, tradiționale, pline de originalitate.

„Suntem părinți și visăm de mult la un loc în care să ne putem juca cu micuții noștri și în același timp să socializăm cu alți părinți și să ne relaxam cu băuturi de calitate. Sunt câteva locații în București dar în care locul de joacă este doar o anexă și mergând acolo simțeam că facem un compromis. Noi am vrut altceva, am vrut un mix între un loc de joacă și un pub, un loc în care părinții să stea laolaltă cu copiii și în care să existe divertisment de calitate. Așa s-a născut ideea unui club de familie.”(Liana și Alex Avădanei – proprietari „La Iris”)

Designul locației le aparține în totalitate celor doi și majoritatea obiectelor de decor și a pieselor de mobilier sunt handmade, create de mâna lor pentru că și-au dorit să creeze aici căldura și energia unui cămin, să vii aici ca și când ai veni la ei acasă. Cafeneaua e încărcată de amintirile a mai multor generații inclusiv o ladă veche de război sau un scaun folosit într-un spectacol al Teatrului Național din Iasi, atât Alex cât și Liana venind din lumea teatrului și a filmului.

Citește și:  Cheia de succes a unei ținute reușite – Noi trenduri în moda anului 2018

Săptămânal vor organiza evenimente, seri tematice, brunch-uri și campionate de distracție în familie astfel că ori de câte ori vei merge vei avea o parte de o nouă experiență plină de distracție.

În toamnă plănuiesc să se extindă cu încă 4 săli și vor aduce și preparate culinare creative pregătite cu atenție și cu pasiune.

Adresa: str. Ernest Juvara nr 12, sector 6, București, tel. 0762 266 760
Program : Miercuri – Vineri: 16:00 – 22:00,  Sâmbătă, Duminică: 10:00– 22:00

Website: https://www.lairis.ro
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCkM4Yt_n3qDYmDLX0oggVeg
Facebook: https://www.facebook.com/club.lairis

Comunicate

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
[Comunicat] PiuaKidsHub – primul hub alternativ pentru copii şi părinți ubercool!
Următorul articol
Cum alegi un hoverboard ieftin si bun pentru copilul tau?