Coșul tău
0,00 lei

Cum alegi un hoverboard ieftin si bun pentru copilul tau?

hoverboard

Una dintre inventiile populare din ultimii ani este hoverboard-ul, un nou mijloc de deplasare pe doua roti care este controlat prin intermediul balansului persoanei.

Primele modele au aparut in anul 2014, insa pe atunci nu erau atat de populare.

In 2015 a inceput fabricarea lor in masa si de atunci acest gadget s-a raspandit si a castigat popularitate. Astfel, in momentul de fata, gasim pe piata destule modele de hoverboard ieftin, dar si modele foarte scumpe, pentru profesionisti, ce pot ajunge chiar si la suma de 4000 de ron. Dar, iti recomandam sa incepi cu cele ieftine.

Modul de functionare este partea cea mai interesanta si ii ofera acestui gadget un strop de autenticitate; ca sa fie cat mai usor de inteles, hoverboardul este o placa cu doua roti asezate invers fata de un skateboard. Persoana se urca pe placa si isi foloseste corpul pentru a merge in fata, in spate, sau intr-o parte; pentru a merge in fata, trebuie sa te inclini in fata, pentru a merge in spate, te lasi usor pe spate; pentru a merge intr-o anumita directie, inclini un picior mai mult decat celalalt.

Cum spuneam, este un sistem foarte inovativ, insa dureaza un pic pana te vei acomoda cu el. Sa fii atent la inceput, deoarece poti sa te ranesti destul de grav.

Intrand un pic pe partea tehnica, un hoverboard este un scuter electric, cu baterie reincarcabila, ce poate parcurge distante mici, la viteze mici, fara a elimina noxe.

Caracteristicile unui hoverboard variaza de la model la model, si, de obicei, cu cat sunt mai bune si mai multe, cu atat sunt mai scumpe.

O sa iti prezint cateva caracteristici importante, ca sa intelegi cum sta treaba :

  • masa maxima admisa – este greutatea pe care o poate suporta un hoverboard, fara a suferi defectiuni.
  • viteza maxima –  este viteza maxima pe care o poate atinge un hoverboard.
  • timpul de incarcare – perioada de timp necesara pentru incarcarea bateriei hoverboard-ului
  • autonomia – este distanta pe care o poate parcurge un hoverboard pana la descarcarea completa a bateriei.
  • unghi maxim de urcare – cat de tare se poate inclina hoverboard-ul.
Citește și:  Mini vacanta pe final de august

Acest gadget este folosit atat de copii cat si de adulti. Pentru copii este vazut, de obicei, ca o jucarie; poate ai vazut copii prin parc care folosesc un hoverboard nu pentru plimbari, ci pentru experiente pe distante mici, pentru distractie.

Adultii, de obicei, il folosesc pentru deplasare. Chiar daca este vorba de un drum scurt pana la magazinul din colt, sau o mica plimbare intr-o zi cald, acest gadget o sa isi faca treaba.

Pe langa toate astea, cu ajutorului unui hoverboard te poti deplasa in diferite locuri evitand traficul, deoarece te poti strecura foarte  usor; acest lucru este foarte folositor, mai ales daca locuiesti intr-un oras mare si te confrunti cu trafic si aglomeratie foarte des.

Preturile, de cele mai multe ori, variaza in functie de model si de dotarile pe care le are. Pretul este, de obicei, de 800 de lei pentru un hoverboard ieftin si poate urca pana la 3500-4000 de lei. La 800 de lei gasesti dotarile de baza, iar cu cat urca pretul, cu atat vei gasi modele cu diferite functii si accesorii .

Noutăți delamamici.ro

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
[Comunicat] La Iris – primul Club de Familie, pentru părinți și copii
Următorul articol
Rețeta zilei: Înainte să treacă prin stomac, dragostea se perpelește pe grătar