O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Pentru cine este Sfaturi pentru Părinți

Am creat această secțiune pe DeLaMamici.ro pentru toți acei părinți care au, la un moment dat, o întrebare legată de copilul lor, de viața de familie, de școală și despre orice altceva face parte din universul lor.

Da, putem întreba un prieten, o cunoștință, putem căuta un articol pe un site de parenting, sau putem citi o carte sau mai multe dar nu ar fi bine să avem un loc al nostru, al părinților, unde să ne ajutăm unii pe ceilalți cu un sfat sau cu o poveste legată de experiențele fiecăruia?

Pentru voi am creat această zonă de întrebări și răspunsuri unde ne putem exprima liberi și ne putem ajuta reciproc.

Ce poți face pe Sfaturi pentru Părinți

  1. Să ceri ajutor – pune o întrebare
    Atunci când ai o întrebare, o nelămurire sau pur și simplu vrei să auzi și părerea altei persoane care, cel mai probabil, a trecut prin aceleași experiențe ca și tine, vino aici și pune o întrebare, cu siguranța este cineva care va citi întrebarea și va încerca să te ajute.
  2. Să-i ajuți pe ceilalți – răspunde la întrebări și votează cele mai bune răspunsuri
    Așa cum și ceilalți te vor ajuta atunci când vei avea nevoie de un sfat, este bine să arunci o privire peste întrebările deja publicate pentru a vedea dacă poți ajuta pe unul dintre ceilalți părinți de pe DeLaMamici.ro

Fă-ți un cont pe Sfaturi pentru Părinți

Pentru a putea pune o întrebare sau pentru a răspunde unor întrebări deja publicate este nevoie să te înregistrezi pe DeLaMamici.ro.

De ce ai nevoie de un cont? Pentru că trebuie să te putem contacta atunci când cineva îți va răspunde a întrebarea ta sau îți va mulțumi pentru răspunsul pe care l-ai publicat.

Dacă ai un cont de Facebook sau unul de Google, nu mai este nevoie să îți faci cont, este suficient să dai click pe butonul de Facebook sau Google și vei intra în contul tău pe DeLaMamici.ro.

Ce informații avem nevoie când îți faci un cont? Trebuie să setezi un nume de utilizator, să ne spui care este adresa ta de email și să îți setezi o parolă.

Caută întrebări deja adăugate de alți părinți

Din orice pagină din secțiunea Sfaturi pentru Părinți vei putea folosi câmpul de căutare.

Deasemenea, pe pagina principală (link) vei putea vedea o lista cu toate întrebările deja adăugate și le vei putea ordona cum vrei tu.

Adaugă o întrebare

Pentru a putea adăuga o întrebare va trebui să intri în contul tău și apoi să faci click pe butonul Pune o întrebare.

Vrei să adaugi o întrebare și să rămâi anonim(ă)? Uite ce trebuie să faci

Ne-am gîndit și la situația în care ai vrea să pui o întrebare dar să nu îți dezvălui identitatea. Suntem gata să te ajutăm și în această situație.

Este suficient să ne contactezi, aici sau pe Facebook, și noi vom publica întrebarea și te vom contacta de fiecare dată când se publică un răspuns.

Răspunde la întrebarea altui părinte

Pentru a răspunde la o întrebare deja publicată trebuie să intrii în contul tău și să mergi pe pagina întrebării. Acolo vei avea la dispoziție un formular cu ajutorul căruia poți publica răspunsul tău.


Îți mulțumim că ne ești alături în această inițiativă și îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare ai avea.

»