Coșul tău
0,00 lei

DeLaMamici.ro – locul de întâlnire al părinților care au nevoie de un sfat

parintii-intreaba

Viața de părinte nu este una ușoară și întotdeauna ne întrebăm care sunt cele mai bune alegeri pe care le putem face pentru a ne asigura că oferim copiilor noștri tot ceea ce au nevoie.

De multe ori suntem puși în fața unor alegeri, iar atunci avem nevoie de un sfat. Fie că este vorba despre îngrijirea bebelușului, sau despre cum să îl ajutăm pe micuțul școlar să-și facă temele, sau despre comunicarea cu adolescenții, cine ne poate da un sfat sincer și bazat pe o experiență proprie? Un alt părinte.

Tocmai pentru această nevoie am lansat Sfaturi pentru părinți in cadrul comunității DeLaMamici.ro.

DeLaMamici.ro a pornit în 2014 ca un blog de mămică din dorința de a povesti și altora aventurile noastre de parenting încercând, astfel, să ajutăm și noi alți părinți aflați la început de drum.

Pe parcursul ultimilor 3 ani, DeLaMamici.ro a evoluat spre mai mult decât un blog de mămică, atrăgând o comunitate de părinți din ce în ce mai mare.

Pentru că noi credem foarte mult în comunicarea strânsă între noi și cititorii noștri, verificăm periodic care sunt dorințele acestora iar la ultima discuție virtuală am înțeles că este nevoie de un loc unde părinții pot interacționa, unde pot pune întrebări fiind siguri că cei care citesc sunt părinți ca și ei, care au trecut, probabil, prin aceleași experiențe și care îi pot ajuta cu un sfat.

Secțiunea nou lansată, Sfaturi pentru părinți, permite oricui să publice o întrebare sau să răspundă la întrebările altor părinți.

Ca să facem lucrurile cât mai ușoare pentru voi, nici nu este nevoie să vă creați un cont, vă puteți autentifica folosind un cont existent de Facebook sau Google.

Citește și:  Social Moms 21 Februarie - Despre sarcină, impactul nutriției și al emoțiilor

Ne-am gândit și la acei părinți care vor, poate, să rămână anonimi și pentru asta vă oferim suportul nostru: ne puteți contacta, pe Facebook, pe site sau pe email, și noi vom publica întrebarea voastră. Astfel, veți obține sfatul de care aveți nevoie și nimeni nu va afla cine sunteți.

Dacă tot am făcut lucrurile interesante și ușoare pentru voi, am decis să le facem și distractive așa că am creat și un sistem de reputație al utilizatorilor. De fiecare dată când vei pune o întrebare, sau vei răspunde unui părinte sau vei primi un vot la răspunsul tău, vei primi un număr de puncte. Astfel, oricine va putea ști cine sunt cei mai activi membrii ai comunității DeLaMamici.ro.

Și asta nu este tot, în următoarea perioadă vom lansa o nouă secțiune unde vei putea schimba punctele tale de reputație cu tot felul de lucruri interesante și distractive pe care le vei putea folosi împreună cu copilul tău.

Pentru a afla mai multe despre cum să folosiți noua secțiune, mergeți pe Cum folosim secțiunea Sfaturi pentru părinți

Te așteptăm pe Sfaturi pentru părinți, în comunitatea DeLaMamici.ro.

https://delamamici.ro/sfaturi-pentru-parinti

Comunicate Vă interesează și ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Copiii întreabă: Ce sunt atomii?
Următorul articol
Ce fructe și legume trebuie să consume copiii noștri în timpul verii