Coșul tău
0,00 lei

În pragul sărbătorilor, DeLaMamici.ro adaugă în sacul Moșului un magazin online cu produse pentru bebeluși

bebelus-fericit

Încă de la început, ne-am propus ca prin DeLaMamici.ro să fim aproape de toate mămicile cu informație utilă și de calitate. De altfel, ne-am dorit să creăm un „blog pentru mămici și pici” în care să conturăm prin informație prețioasă universul celei mai frumoase meserii din lume – aceea de mamă!

În această idee am oferit – și continuăm să facem acest lucru – ghiduri informative utile, concursuri, teste de cultură generală, rețete culinare, inspirație pentru răspunsuri la întrebările copiilor voștri, cântece de leagăn pentru bebeluși și multe altele. Toate articolele pe care vi le oferim sunt bine documentate și sunt scrise cu dorința reală de a va fi utile!

De la primul pas, la următorul – Magazin cu produse de calitate și absolut eficiente!

Creând o lume a mămicilor și picilor, ne asociem vouă și căutăm soluții la diversele probleme pe care le aveți. Așa s-a născut ideea unui magazin online pe „rafturile” căruia să găsiți produse utile, produse care să contribuie eficient la creșterea copiilor voștri.

Vizitează magazinul DeLaMamici.ro pe delamamici.ro/magazin .

Știm că pentru mămicile care iși cresc cu cea mai mare responsabilitate copiii, calitatea și siguranța produselor pe care le achiziționează sunt esențiale și, din acest motiv, am găsit soluția optimă de a nu vă înșela așteptările.

Produsele pe care vi le oferim prin intermediul magazinului online DeLaMamici.ro sunt importate din SUA și îndeplinesc condițiile The Food and Drug Administration (FDA), agenție a Statelor Unite din domeniul medical, ceea ce înseamnă că sunt realizate din materiale 100% sigure, care nu vă pun copiii nicicum în pericol, pentru că nu conțin BPA, PVC, plumb sau ftalati.

Citește și:  Primele 1000 de zile si Seminarul de Alaptare Exclusiva

De asemenea, sunt produse care răspund perioadelor celor mai importante din viața bebelușilor voștri: trecerea de la alăptarea la sân la biberon, diversificarea alimentației, erupția dințișorilor sau perioada în care orice obiecte ar prinde în mânuțe sunt bune de aruncat în jur.

Orice produs comercializat prin intermediul magazinului poate fi achizitionat simplu:

  • prin comandă direct pe site și adăugarea în coș
  • prin e-mail: contact@delamamici.ro

Niciun produs care să nu își poată dovedi utilitatea nu va intra în atenția noastră și nu va fi expus spre comercializare în magazin. Încercăm să facem pentru voi cele mai bune alegeri și să vă fim aproape ca și până acum, cu tot ceea ce este mai bun!

Vezi ce produse ți-am pregătit pe delamamici.ro/magazin

Noutăți delamamici.ro Vă interesează și ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Tu știi cum să înveți rapid copilul să mănânce singur cu tacâmurile potrivite?
Următorul articol
16 tradiții amuzante de Crăciun pentru un bun început de an