1

Buna mamici,

Ma tot uit la discutiile de prin presa, de pe la televizor sau de pe Facebook despre homosexualitate si nu pot sa nu ma gandesc ca va veni un moment in care va trebui sa vorbesc si cu fata mea despre asta.

Ea are 10 ani acum, nu a aparut niciodata subiectul acesta in vreo discutie dar ce sa-i spun in momentul in care va trebui sa vorbim despre asta?

Pe de o parte as vrea sa-i spun ca este ok si ca este normal. E posibil ca la liceu sa aiba un coleg / o colega careia sa-i placa persoanele de acelasi sex si nu as vrea ca fata mea sa fie printre cei care sa se poarte urat cu ei.

Pe de alta parte ma gandesc ca de la discutia despre normalitate ajungem la discutia despre casatoria persoanelor de acelasi sex si acolo nu prea mai sunt de acord.

Da, sa traiasca impreuna si sa faca ce vor dar nu as fi de acord sa adopte un copil; nu stiu daca ar fi bine pentru acel copil sau nu.

 

E complicat!

Vreau sa deschid eu discutia asta inainte sa se apuce ea sa caute pe net sau mai stiu eu pe unde informatii si sa citeasca cine stie ce.

 

Ce ma sfatuiti?

Irina