O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Am vazut zilele trecute un comunicat despre un magazin online cu un nume foarte interesant – MamiciCuLipici.ro – si ne-a placut foarte mult magazinul. Ei vand solutii de personalizare pentru hainutele si obiectele personale ale copiilor.

Va redau mai jos comunicatul lor.

Mamici cu lipiciTotul a început de la nevoia de a personaliza hainele de schimb si obiectele copilului, când a mers prima oara la creşă. Aşa am descoperit că nu aveam prea multe opţiuni: fie ne apucam de brodat, fie scriam cu markerul pe haine si celelalte obiecte.
Ne-am adunat câteva mame şi am creat etichetele mamiciculipici. Etichete de calitate pentru hainele si obiectele copiilor noştri; indispensabile pentru creşă şi grădinițe, foarte utile pentru locul de joacă sau în vacanţe.

Noi, MamiciCuLipici.ro, oferim soluții de personalizare pentru recunoașterea rapidă a hainelor,  pantofilor, jucăriilor şi obiectelor personale. Poţi alege din 5 culori şi peste 20 de desene disponibile, adăugând numele copilului si, eventual, numărul de telefon. Sunt rezistente la spălat, fără să îşi schimbe forma sau consistenţa.

Pentru haine, oferim părinţilor etichete rezistente în timp, ce se pot aplica acasă, în câteva minute.  Tot pentru haine, oferim seturi de imprimeuri predefinite cu animale, flori sau mașini, imprimeuri potrivite pentru acoperirea petelor inestetice sau pentru a da o nota veselă hăinuţelor.

Gama noastră conține şi etichete autoadezive pentru obiecte, numai bune pentru a recupera ușor jucăriile la locul de joacă, iar copiii vor recunoaște imediat cana sau sticla lor de apă, chiar dacă nu știu să citească.

Pentru încălţăminte, seturile noastre de etichete nu sunt doar haioase datorită formei ce imită talpa piciorului, ci sunt un real ajutor pentru preșcolarii care învaţă să deosebească pantoful drept de cel stâng.

Citește și:  Primele 1000 de zile si Seminarul de Alaptare Exclusiva

La început de an școlar, oferim un pachet complet, ce acoperă întreaga gama de necesități:

– etichete pentru haine, să nu își rătăcească pijamaua sau hainele de schimb,

– etichetă pentru personalizarea rucsacului,

– etichete pentru obiecte, de diferite dimensiuni, pentru a-şi pune amprenta asupra obiectelor personale (cană, sticlă de apă, creioane, cărţi şi jucării preferate care îl însoțesc pe copil la grădiniță sau școală),

– etichete pentru încălţămintea de schimb.

»