O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Se spune că cea mai bună mâncare este cea gătită la ceaun, bogată în ingrediente și lăsată să fiarbă în voie. Cu siguranță, însă, nu sunt mulți aceia care și au parte de mâncăruri preparate astfel. Prin urmare, soluția gustului delicios vine de la Vegeta Borș Original care imbunătățește și intensifică aromele mâncărurilor tradiționale. Conține legume, toate uscate natural, tărâțe din cel mai bun grâu, porumb și leuștean pentru un plus de savoare.   

Ingrediente

  • 3-4 bucati de peste (inclusiv cap și coadă) 
  • 3-4 linguri de zarzavat ras / tăiat mărunt (pastranac, morcov, țelină, pătrunjel radacină, țelină) 
  • 2 lingurițe de Vegeta bază de mâncare
  • sare și piper după gust
  • o frunză de dafin 
  • 2 linguri de ulei 
  • 100 ml suc de roșii sau 2-3 roșii curățate de coajă
  • 2 lingurițe Vegeta Borș Original (10 g pentru 3,5 litri de ciorbă)
  • pătrunjel proaspăt

Cum se prepară?

Intr-un vas adânc se pun legumele la călit, în 2 linguri de ulei. După câteva minute se adăugă bucățile de pește, apa și Vegeta bază de mâncare, se condimentează cu puțină sare și piper și o frunza de dafin si se lasă totul să fiarbă la foc mediu timp de 15 minute. 
E important ca apa să treacă bine peste bucațile de carne și clocotul să fie mic. La sfârșit se adaugă sosul de roșii și se drege cu Vegeta Borș Original

Recomandare: Dizolvă Vegeta Borș Original separat în puțină zeamă de la ciorbă.

Poți să servești borșul de pește fierbinte, cu pâine prăjită alături și patrunjel verde tocat fin presărat direct în farfurie. Bucură-te de gustul acru autentic obținut din fermentație naturală, fără conservanți sau coloranți artificiali!

Poftă bună!

Citește și:  Rețeta zilei: Quiche cu ton, cald sau rece