Coșul tău
0,00 lei

Rețeta zilei: Fish fingers de somon în crustă de migdale

Ingrediente pentru Fish fingers

  • 500 grame file de somon
  • 100 grame de migdale macinate
  • Paprika, sare si piper
  • 60 ml ulei masline

Mod de preparare Fish fingers

  • Se taie fileul in portii egale, alungite, dupa ce a fost sters de umezeaza in exces cu servetele de hartie
  • Se intinde ulei pe suprafata fiecarei bucati de somon, pe fiecare latura, dupa care se tavalesc prin migdalele macinate si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt
  • Se coc 18-20 minute, sau pana sunt aurii si crocante la exterior

Se pot servi cu lasata verde sau orice legume, la alegere

Citește și:  Rețeta zilei: Vrabioara de vitel la gratar, pe pat de rucola si rosii cherry
Rețeta zilei Vă interesează și ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Vânarea perseidelor
Următorul articol
Copiii întreabă: Cum fac copacii aerul pe care îl respirăm?