O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Caracteristici generale:

  • Bucatarie franceza
  • Mic Dejun
  • Pregatire: 10 min / Gatire: 20 min

Ingrediente pentru friganele

  1. 8-10 felii de paine
  2. 100 grame unt topit
  3. 3 oua
  4. Putina sare
  5. 40 grame de zahar vanilat- eu am folosit dr oetker
  6. 150 ml lapte
  7. 100 ml smantana
  8. Fructe proaspete de sezon sau gem din fructele preferate

Instructiuni de preparare pentru friganele

  1. Se amesteca ouale, zaharul, sarea, laptele si smantana pana se omogenizeaza
  2. Se pune cate o lingura-doua de unt intr-o tigaie nonaderenta
  3. Se trec feliile din paine prin crema si se prajesc in unt
  4. Se servesc cu fructe proaspete sau gem

Pofta buna!

Mai multe retete pentru mancaruri delicioase gasiti pe Retete.DeLaMamici.ro si poti adauga si retetele tale.

Citește și:  Rețeta zilei: Dragostea trece prin stomac, nu-i aşa?