O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Ingrediente:

  • 1300 g de conopidă
  • 1 ou mare
  • 50 grame de ceddar ras
  • 1 lingură de verdețuri italiene
  • 115 grame mozzarella rasă
  • 40 feliuțe de mini salam

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 grade.

Se așază într-o tavă de brioșe hârtii de copt. Se pune conopida la robot și se mărunțește cam de dimensiunea unui bob de orez, după ce o spălăm, binențeles.

După ce o aducem la dimensiunea dorită, o punem într-un bol și o băgăm la microunde pentru a o usca. Avem grijă să întrerupem procesul la fiecare 2-3 minute și amestecăm conopida astfel încât să se gătească în mod uniform.

În funcție de cuptorul pe care îl aveți poate dura și până la 15 minute. La final ar trebui să aibă aspectul de uscat, ușor colorată pe alocuri și să se poată aduna ca într-un aluat.

Atunci adaugăm oul, condimentele italiene și ceddarul, și împărțim “aluatul” în formele de brioșe, presând compoziția. Introducem la cuptor și coacem 15-18 minute, sau până suprafața este aurie.

Adaugăm apoi mozzarella și câteva felii de mini salam și introducem la cuptor din nou până se topește brânza.

Poftă bună!

Citește și:  Rețeta zilei: Rulouri cu curcan și salată verde
»