Coșul tău
0,00 lei

Rețeta zilei: Vrabioara de vitel la gratar, pe pat de rucola si rosii cherry

vrabioara-vitel

Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka si fostul finalist al concursului MasterChef ti-a pregatit astazi o reteta care va spulbera toate miturile legate de carnea de vita. Astazi vei invata cum sa prepari un gratar suculent in doi pasi si…trei miscari. Asta daca alegi ingredientele potrivite.

Vrabioara de vitel la gratar, pe pat de rucola si rosii cherry

Chef Liviu Balint este fan al iesirilor in natura si mai ales al gatitului in aer liber. Si nu se da in spate de la niciun preparat, oricat de ”dificil” ar parea acesta de realizat.

Motivul pentru care oamenii nu se prea incumeta sa gateasca carne de vita sau vitel la gratar este ca se feresc ca aceasta sa iasa tare si cu o textura prea cauciucata. Ce nu stiu multi este ca acest tip de preparat are nevoie si de o marinare in prealabil. Carnea fiind foarte frageda, risca sa se deshidrateze pe parcursul gatirii. Dar, daca ai la indemana inegalabilul Vegeta Condiment Lichid cu usturoi pentru  marinare, nu trebuie sa iti mai faci niciun fel de griji.

Un plic de Vegeta Condiment Lichid cu usturoi pentru  marinare iti este suficient pentru aproximativ 500 grame de carne si are nevoie de doar 30 minute ca sa patrunda in carne si sa o marineze perfect. Marinada are doar ingrediente naturale si va transforma carnea intr-o minunatie suculenta cu aroma calda de usturoi.

Mai mult, odata marinata cu Vegeta Condiment Lichid cu usturoi pentru  marinare, vrabioara de vitel are nevoie de doar 4 minute pentru a sta pe gratar. Chef Liviu Balint iti recomanda cate doua minute pe fiecare fata si apoi este gata pentru servit.

Citește și:  Rețeta zilei: Înainte să treacă prin stomac, dragostea se perpelește pe grătar

Pentru plating nu ai nevoie decat de rucola proaspata si de rosii cherry. Asezi vrabioara aburinda pe un pat de rucola ornat cu rosii cherry si …gata, masa e imbietoare iar cei dragi se vor linge pe degete.

Pofta buna si veselie cat cuprinde!

Rețeta zilei

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Când și cum îți poți lăsa copilul singur acasă?
Următorul articol
Rețeta zilei: Un gust de neuitat, o salată cu alune cum n-ai mai mâncat!