Coșul tău
0,00 lei

Scoala este mai distractiva cu personajele Danonino

danonino

Scoala este o etapa importanta in viata oricarui copil (bineinteles, si in viata oricarui parinte) si trebuie tratat cu seriozitate. Hai sa facem un exercitiu de memorie si ne aducem aminte cum era pentru noi scoalaTrezitul de dimineata era cea mai neplacuta parte, dar nu dura mult. Cum ieseam pe usa si luam o gura din aerul racoros ai diminetii, deja ne simteam mai bine.

In plus, zilele de scoala treceau ca prin minune, prinsi de orele de matematica, literatura, gramatica, limbi straine… si nici nu ne dadeam seama ca este deja ora 12 si plecam spre casa. Oprirea in parc era obligatorie si aici consumam ultima farama de energie ramasa. Daca ne ramanea o gustarica prin ghiozdan, o devoram in parc, sa ne refacem putin pana la masa de pranz.

Mergeam acasa si mancam, ne mai jucam putin si ne apucam de teme. Seara iar joaca. Acum cand ne amintim, nu suna rau deloc insa deosebirea intre noi si cei mici este ca noi acum intelegem importanta scolii si importanta acestei perioade din viata lor.

Ma uit acum la copilul meu care merge la scoala si ma vad pe mine in el. II vad bucuriile dar si efortul pe care il depune pentru a trece peste toate provocarile. Efort pe care doar eu il constientizez, pentru el este firesc si are energie pentru toate.

Un factor important de care tin cont este alimentatia. Asigurarea unei alimentatii corecte si echilibrate, mai ales in aceste timpuri in care tentatiile sunt atat de mari, este o mare provocare pentru orice parinte. Perioada este, deasemenea, critica pentru ca efortul din partea copiilor este mai mare acum comparativ cu perioada vacantelor.

Citește și:  Tradiții de familie

Atunci cand vine vorba despre alimentatie corecta si echilibrata trebuie sa fim atenti si sa ne ferim de extreme. Obezitatea a devenit si la noi una din marile probleme intalnite la copii si trebuie sa fim foarte atenti.

Danonino branzica, iaurt si iaurt de baut, toate cu piure de fructe care au un continut semnificativ de nutrienti esentiali (proteine, calciu, vitamina D) importanti pentru crestere,reprezinta o varianta recomandabila de inlocuire a dulciurilor concentrate si bauturilor cu zahar, consumate de obicei ca desert sau gustare.

In aceasta perioada, Danonino vine cu o surpriza pentru noi: noua colecție de iaurturi de baut Danonino cu 16 sticlute inspirate de personaje, dintre care preferatele noastre sunt robotelul, cavalerul si astronautul.

danonino-sticlute

Pe langa aceasta surpriza, Danonino vine si cu o campanie foarte interesanta, copilul tau poate avea propria lui carte de povesti impreuna cu Dino. Mecanismul este simplu: trebuie doar sa te inscrii pe site-ul www.povesteameacudino.ro si copilul tau va deveni personaj in propria carte in format digital (pdf), alaturi de Dino in una dintre cele 3 povesti:

  1. La castelul regelui Dino
  2. Cu Dino pe taramul viselor
  3. Cu Dino in spatiu

danonino

Inscrierea presupune doar trimiterea datelor pe baza carora cartea de povesti va fi personalizata special pentru copilul tau.

Succes la scoala!

Noutăți delamamici.ro

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Mituri si adevaruri despre mancarea solida la bebelusi
Următorul articol
Disciplina copiilor: Sfaturi practice pentru parinti