Coșul tău
0,00 lei

Tabara de Teatru si Film ACTORKIDS 2015

Cand eram mici si eram in vacanta de vara, una dintre cele mai mari bucurii pe care aveam era mersul in tabara.
Cele 10 zile pe care le petreceam, aproape in fiecara vara, la Navodari erau sursa unor intamplari pe care le povesteam aproape tot anul care avea sa urmeze. Apoi, in unele veri, urma o tabara mai scurta undeva la munte si intotdeauna mama imi spunea ca ar trebui sa merg intai la munte si sa ma bronzez acolo pentru ca bronzul de munte e cel mai bun :).

Ca tot vorbim de tabere, am dat zilele acestea peste un comunicat in care se anunta o tabara de teatru si film pentru Septembrie si ne-am hotarat sa va anuntam si pe voi.

Tabara de Teatru si Film ACTORKIDS 2015

  • Unde: Vila Acualrelle, langa Campina
  • Cand: 1-7 Septembrie si 7-14 Septembrie 2015
  • Costuri: 1500 lei (cu avans 500 lei)
  • Inscriere: pana pe 10 August, pe ActorKids.org
  • Cui se adreseaza: tinerilor intre 12 si 16 ani
  • Cazare: 5 nopti in camere de 2-3 paturi

Iata si filmul de prezentare al editiei anterioare a taberei

Mai jos includ comunicatul celor de la ActorKids

ACTORKIDS este coordonat de regizorul de teatru Adriana Zaharia și de prof. univ. dr. arta actorului de teatru și film la UNATC București, dl. Mircea Gheorghiu.
Sub directa lor coordonare, vor susține cursuri Mircea Gheorghiu (actor, profesor univ. dr. la UNATC București), Adriana Zaharia (regizor de teatru)-exerciții de comunicare și relaționare,  Monica Florescu (actriță)- creație de decoruri din obiecte reciclabile, Virgil Bălan (psiholog)-va aplica teste psihologice atestate pentru orientarea profesională a copiilor și adolescenților, Tjeerd Van der Zee (specialist IT)-operare PC, folosire software computere – editare foto, video și Tudor Predescu (artist fotograf)-curs fotografie începători, ședințe foto pentru casting.

Prima ediție a Taberei de Teatru și Film ACTORKIDS a fost foarte apreciată de copiii, părinții și profesorii invitați, beneficiind de prezența  celor doi profesori coordonatori care vor conduce activitatea taberei și în acest an, cât și de participarea extraordinară a prof. univ., regizor Sanda Manu și a prof. univ. dr. Grigore Leșe.
În acest an, vor fi invitate, deasemeni, câteva personalități din zona teatru-film, care vor veni să împărtășească din experiența lor, copiilor, dar și tinerilor profesori.

Copiii selectați prin intermediul unui casting de către echipa de organizatori a Taberei de Teatru și Film, au participat la cursuri de actorie, expresivitate, vorbire scenică, echitație, comunicare, limba engleză predată prin intermediul teatrului și activități culturale și turistice în zonele turistice din împrejurimi: ferma de echitație de la Pănicel(Bran), unde au făcut cursuri de echitație cu instructori.

Tabăra de Teatru și Film ACTORKIDS oferă copiilor șansa unică de a descoperi frumusețile geografiei României și de a învăța despre istoria țării, prin comunicare directă cu actori și regizori tineri și, pe de altă parte, cu maeștri ai teatrului și filmului.

Tabăra devine astfel o ocazie unică pentru orice copil sau adolescent, oferindu-le participanților, metode de învățare aplicată, bazate pe percepția directă a locurilor și pe descoperirea textelor de teatru cu personaje din istoria României, metodă care completează cunoștințele  teoretice dobândite în școală și îi ancorează pe copii în realitatea imediată, deschizându-le orizontul către cunoaștere, memoria culturală și istorică a locurilor în care s-au născut.

Citește și:  Cursuri de limba engleza pentru copii de la British Council
Evenimente

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Ziua usilor deschise la Logos Academy – „Demo Days”
Următorul articol
Sa vorbim cu copiii – cum se fac ei intelesi in functie de varsta