Coșul tău
0,00 lei

Tabăra KaleidosCopil de la PlaYouth

tabara-kaleidoscopil

Am primit zilele trecute un comunicat de presă de la PlaYouth în care mă anunțau ca organizează două tabere altfel în această vară. M-am uitat la ce fac ei, am stat un pic de vorbă și trebuie să spun ca mi-a placut mult inițiativa lor și mai ales proiectul de tabere KaleidosCopil.

Hai să vedem filmulețul lor de prezentare și apoi publicam integral și comunicatul lor de presă. Sunt sigură că în curand vom reveni cu un nou articol despre ei :).

Comunicatul celor de la PlaYouth, taberele KaleidosCopil

PlaYouth lansează primele tabere alternative pentru părinţi şi copii, taberele Kaleidoscopil, care vor avea loc la Moieciu de Sus în perioadele 6-9 august şi 3-6 septembrie. Sunt primele tabere, destinate părinţilor cu copii între 6 şi 12 ani, pe care asociaţia le organizează punând accentul pe construirea unei relaţii frumoase între copii şi părinţii lor.

 

În tabără, copilul participă fizic și mental la diferite activităţi care îl vor ajuta să își dezvolte percepţia și modul de gândire. Va fi pus în situaţii în care va fi necesar să își răspundă obiectiv la întrebări, pentru a avea o mai bună înţelegere legată de propria persoană (conectare la nivel interior) și de interacţiunea cu mediul înconjurător (conectare la nivel general și specific, conectare la nivel exterior).

6 motive unice pentru care să vii și tu în tabăra KaleidosCopil din August!

  1. Cei mici vor avea prieten câte un facilitator (unul din membrii echipei PlaYouth), pentru a vă asigura că nu le va lipsi nimic cât timp voi nu veți fi lângă ei.
  2. Voi, părinții, veți lua parte la un atelier despre ”Rădăcinile problemelor pshihologice”. Atelierul se va desfășura sub formă unor dezbateri pe teme legate de educație și de societatea actuală, aflată într-o continuă schimbare.
  3. Noi, facilitatorii PlaYouth, suntem tineri pasionați de educația alternativă și iubim să lucrăm cu oamenii, iar de curând, am urmat un curs de prim ajutor și suntem pregătiți pentru orice situație neprevăzută.
  4. Atât copiii, cât și părinții, vor învața să se joace la următoarele activități practice împreună: Origami și Teatru & Improvizație.
  5. Un bucătar cu experiență va găti feluri de mâncare echilibrate din punct de vedere nutrițional și va ține cont de toate preferințele existente.
  6. În această tabără, ne propunem să aducem la suprafață, prin metode neconvenționale, SISTEMELE DE VALORI care te fac să te simți împlinit și bucuros că trăiești și să le înlăturăm pe cele care care conduc către diverse tipuri de critică, moduri de a minţi și de a te simţi alienat în prezenţa altor oameni.

Costul este de doar 1.500 de RON pentru tine și copilul tău, iar acesta include cazarea, programul complet, mesele și gustările.

[divider style=”style-1″]

Știm că inteligenţa este diversă, dinamică și distinctă, astfel, pasul următor este să regândim educaţia și să înţelegem, în mod fundamental, cu ce suntem de ajutor și cum putem face tot ceea ce facem, astfel încât să ajungem la un echilibru între/cu noi.

 

PlaYouth s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educaţia copiilor. Este combinaţia de culori fericite, copii cu părinţi prietenoşi şi veseli, liberi în gândire şi curioşi să testeze lucruri noi.

 

Organizăm ateliere, cursuri şi programe de educaţie alternativă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani. Acestea au rolul de a-i ajuta să aibă încredere în ei, să interacţioneze mai uşor cu alţi copii, să-şi dezvolte creativitatea, să se joace învăţând alături de părinţi, să-şi descopere pasiunile şi talentele.

 

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.playouth.ro

[divider style=”style-4″]

Citește și:  MamiciCuLipici.ro - Organizarea vietii in familie devine distractiva

Ți-a plăcut articolul? Poți să dai un Like!
Iar dacă ai o prietenă căreia i-ar face și ei plăcere să-l citească atunci poți să-l și distribui pe Facebook.

Noutăți delamamici.ro

Comentarii

  • Taberele KaleidosCopil pentru copii și părinți 2017 - De La Mamici ,

    […] anul trecut despre taberele KaleidosCopil organizate de PlaYouth. A trecut un an, PlaYouth organizează o nouă serie de tabere și avem și […]

  • Comentează

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Articolul precedent
    10 motive pentru a-l îndemna pe copilul tău să citească
    Următorul articol
    Să-ți săruți copilul pe gură. Este rău sau nu?