Coșul tău
0,00 lei

Taberele KaleidosCopil pentru copii și părinți 2017

Tabara-Kaleidoscopil-2017-both-web

Scriam anul trecut despre taberele KaleidosCopil organizate de PlaYouth. A trecut un an, PlaYouth organizează o nouă serie de tabere și avem și ceva povești de anul trecut.

Haideți să vedem un video de anul trecut:

Comunicatul celor de la PlaYouth prin care anunță taberele KaleisdoCopil din vara 2017

PlaYouth pregătește pentru cel de-al doilea an taberele KaleidosCopil, tabere alternative pentru copii şi părinți, care vor avea loc la Moieciu de Sus, în perioadele 22-25 iulie, 28-31 iulie şi 2-5 septembrie. Concept unic, aflat deja la al doilea an, taberele sunt destinate părinţilor cu copii între 5 şi 12 ani şi au ca scop construirea unei relaţii frumoase între copii şi părinţii lor, punând accent pe modul în care interacționează și se dezvoltă împreună.

În cadrul taberei KaleidosCopil pentru copii și părinţi, veți participa la activităţi care vă vor ajuta să vă dezvoltați percepţia și modul de gândire. Veţi învăța prin joc să observaţi și, din observatori, să deveniți participanţi activi. Tabăra KaleidosCopil încurajează, prin joc și experiențe, ca autocunoașterea, înţelegerea, sinceritatea, curiozitatea, răbdarea, dialogul să devină motoare ale vieților voastre.

Copilul va fi pus în situaţii în care va fi necesar să își răspundă obiectiv la întrebări, pentru a avea o mai bună înţelegere legată de propria persoană și de interacţiunea cu mediul înconjurător.

Iată 6 motive unice pentru care să vii și tu în tabăra KaleidosCopil:

  1. În această tabără se propune aducerea la suprafață, prin metode neconvenționale, a SISTEMELOR DE VALORI care te fac să te simți împlinit și bucuros că trăiești și să le înlăturăm pe cele care care conduc către diverse tipuri de critică, moduri de a minţi și de a te simţi alienat în prezenţa altor oameni.
  2. Fiecare facilitator din echipa PlaYouth va avea sub observație câte doi copii, ceea ce înseamnă mai multă atenție, implicare și interes acordat fiecărui copil în parte. Așadar, copilului nu-i va lipsi nimic, mai ales atunci când nu sunteți fizic lângă el.
  3. Părinţii vor lua parte la un atelier despre ”Rădăcinile problemelor pshihologice”. Atelierul se va desfășura sub forma unor dezbateri pe teme legate de educație și despre societatea actuală, aflată într-o continuă schimbare. Veți putea găsi soluții la lucrurile ce pot determina anumite comportamente nesănătoase, atât ale tale, cât și ale copilului tău.
  4. Facilitatorii PlaYouth sunt tineri pasionați de educația alternativă și iubesc să lucreze cu oamenii, iar majoritatea copiilor care au participat la activitățile organizate până acum, își doresc să revină și cu alte ocazii. Ei au urmat cu toţii un curs de prim ajutor şi sunt pregătiți pentru orice situație neprevăzută.
  5. Atât copii, cât și părinții, vor participa împreună la ateliere practice și experienţiale, cu multă joacă și activităţi creative ca Origami, Teatru, Improvizație, Board Games, Treasure Hunt.
  6. Un bucătar cu experiență va găti feluri de mâncare echilibrate din punct de vedere nutrițional și va ține cont de toate preferințele voastre.
Citește și:  Alergiile la textile - o problemă din ce în ce mai serioasă.

Anul acesta, PlaYouth organizează și prima tabără doar pentru copii cu același nume. Pentru mai multe detalii, înscrieri și pentru a vedea ce spun participanții de anul trecut, vizitaţi www.playouth.ro sau pagina de facebook https://www.facebook.com/playouth.ro.

***

PlaYouth aduce jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor, contribuind la crearea unei legături mai puternice între aceștia și părinţii lor.

Găsiți la ei ateliere, cursuri şi programe de educaţie alternativă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani. Acestea au rolul de a-i ajuta pe copii să aibă încredere în ei, să interacţioneze mai uşor cu alţi oameni, să-şi dezvolte creativitatea, să se joace învăţând alături de părinţi, să-şi descopere pasiunile şi talentele.

Contact: Ana-Maria Mîndruţă
Co-founder & Events Manager PlaYouth
ana-maria.mindruta@playouth.ro
0747 991 112

Comunicate

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Cum alegi grădinița potrivită pentru copilul tău
Următorul articol
15 LUCRURI PE CARE AȘ VREA CA FIICA MEA SĂ LE ȘTIE DESPRE CUM SĂ-ȘI ALEAGĂ PRIETENII