Tocanita de ciuperci a la Chef Liviu Balint
Nu exista case care sa aiba acelasi mod de a pregati anumite mancaruri, cu atat mai putin regiuni. Diversitatea si ospitalitatea gastronomica i-a preocupat de veacuri pe romani, noi avand o puternica inclinatie spre traditie.
Gustul surprinzator de bun si de aromat pe care Vegeta Clasic il confera mancarurilor traditionale este de neuitat si foarte usor de recunoscut.
Astfel ca pentru o masa delicioasa si gustoasa pe timpul verii, Chef Liviu Balint ne propune o noua reteta – tocanita de ciuperci.
Ingrediente:
Este foarte usor si rapid de preparat, iar ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:
- 5 ciuperci
- 1 ardei gras
- cimbru
- 3 rosii
- patrunjel
- rozmarin
- o ceapa
- usturoi si piper
- 1 lingura de bulion
- 1 lingurita de unt
- 1 lingura de Vegeta Clasic
- 1 cana de supa de pui
- o lingura de paste de tomate
Mod de preparare:
Se taie marunt ciupercile, ardeiul gras, rosiile, ceapa si rozmarinul, dupa care se pune la calit usturoiul si piperul, se amesteca bine si se adauga ciupercile, o lingura de unt si una de bulion, ardeiul gras, se presara o lingura de Vegeta Clasic, rosiile, o cana de supa de pui, o lingurita de pasta de tomate, patrunjelul si rozmarinul. Toate acestea se amesteca bine iar rezultatul va fi unul savuros!
Indiferent cum alegi sa prepari tocanita de ciuperci, gustul mancarii e mai bun atunci cand adaugi in ea putina iubire!
Comentează