Coșul tău
0,00 lei

Să influențăm pozitiv viața părinților și a celor mici prin produsele de calitate și sfaturile utile oferite.

Ne-am apucat de câteva ori să scriem câteva cuvinte despre povestea delamamici.ro dar niciodată n-am terminat de scris, de câteva ori chiar am șters tot și ne-am apucat să scriem iar, de la primul cuvânt.

Acum am ales să povestim totul dintr-o răsuflare cu promisiunea că, pe măsură ce lunile și anii trec, să mai adăugăm câte un capitol la povestea noastră.

Cine suntem ?

Cristina și Daniel, părinți ai unui minunat copil 🙂

A fi părinte este minunat, nimic nu se poate compara cu momentele în care iei bebele în brațe pentru prima oară, cu momentele în care începi să comunici prin priviri, prin atingeri, mai târziu prin cuvinte pe care numai tu, ca părinte, le înțelegi. Și mai târziu, în prima zi de grădiniță, prima zi la școală, golul din stomac când pleacă prima oară să doarmă la o prietenă ... și multe alte momente.

A fi părinte înseamnă o infinitate de momente unice și minunate care îți marchează existența într-un mod pozitiv 🙂

Cum a început delamamici.ro ?

În vara lui 2014, noi având deja un copil mare la acel moment, ne-am gândit că ar fi bine să ne apucăm să scriem despre experiențele noastre de parenting. Să încercăm să povestim din întâmplările noastre și să ajutăm și alți părinți.

Pe parcurs, din dorința de a fi cât mai de ajutor pentru cei care ne citeau, am început să apelăm la specialiști pentru a ne ajuta cu sfaturile pe care le ofeream.

Au fost ani frumoși în care comunitatea delamamici.ro a crescut de la o lună la alta.

O nouă etapă

În 2017 ne-am hotărât că ar trebui să facem mai mult pentru părinții din comunitate și, astfel, am descoperit maimuțica pentru dințișori - Matchstick Monkey.

Atunci am definit și setul de valori care ne vor ghida în această activitate: oferim părinților doar produse de calitate și utile, produse pe care le-am folosi și noi fără niciun dubiu; tratăm fiecare client ca și cum ar fi singurul nostru beneficiar, întotdeauna cu respect, atenție și apreciere.

Am lansat magazinul delamamici.ro în decembrie 2017 și sutele de review-uri și mulțumiri primite de la mămici în acest prim an ne fac să realizăm că facem ceva bine și că trebuie să mergem mai departe.

Nu ne oprim aici

Avem multe planuri pentru viitor, vom scrie aici și pe blog despre fiecare.

Rămâneți alături de noi!