O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Pe scurt, Peditel 1791 este un call center pediatric non stop unde parintele poate suna pentru a fi consiliat, pentru a fi informat si indrumat, atunci cand nu are o problema medicala grava, care ar necesita prezenta UPU (Unitatea de Primiri Urgente).

Peditel este un proiect pornit anul trecut, in 2014, de catre Fundatia Parinti din Romania, Parinti Clujeni cu ajutorul Fundatiei Vodafone Romania.
Prima parte a proiectului, pilotul, s-a desfasurat in 2014 – 2015 in Cluj. Incepand cu 25 Mai 2015 proiectul Peditel devine un proiect national.

Cu ce te ajuta PEDITEL 1791

Pentru parinti, PEDITEL 1791 este un real ajutor in foarte multe momente in care copilul tau are o problema de natura medicala.

In cazul in care, in urma apelului, cei de la call center isi dau seama ca nu este vorba despre o problema grava care sa necesite o vizita la spital te scapa de un drum inutil. Mai mult decat atat, chiar mai important decat faptul ca ai scapat de o vizita la spital, cei de la PEDITEL iti pot oferi sfaturi (acestea vin de la personal calificat) care iti pot reduce nivelul de stres si panica si te ajuta sa cresti nivelul de confort al micutului daca nu se afla intr-o urgenta majora.

Nu este de ignorat nici faptul ca cei de la call center iti stau tot timpul la dispozitie pentru orice intrebare legata de sanatatea micutului tau, ajutandu-ne pe toti atunci cand avem nevoie sa intelegem ce se intampla, de ce si la ce trebuie sa ne asteptam si cum trebuie sa reactionam. Pe scurt, se ocupa si de educarea noastra ca parinti.

Citește și:  10 Motive pentru care familia ta are nevoie de un catel

Rezultatele proiectului pilot

peditel-1791-urgente-si-sfat-medical-peditric-prin-telefon-non-stop-1-1024

Unde poti afla mai multe despre PEDITEL 1791

»