O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

PiuaKidsHub în parteneriat cu Senzo deschid primul hub alternativ pentru copii şi părinți ubercool!

Pe Dionisie Lupu, la nr. 76, într-o casă de sec XIX, renovată şi foarte colorată pe interior, vor funcţiona concomitent:
  • un magazin de jocuri şi jucării educative (jocuri de creaţie, art&craft, motrice, atenție, logică, construcții creative etc) în colaborare cu cel mai cool magazin de jucării – Boribon 
  • un spațiu de evenimente parents&kids exclusive
  • SENZO – centru specializat în terapia ABA – care îşi propune să îi ajute pe cei mici cu dificultăţi de integrare să depăşească perioadele dificile ale copilăriei într-un mod cât mai eficient şi mai plăcut, iar pe cei mari să-i inţeleagă mai bine şi să le fie alături cand aceştia au cea mai mare nevoie.

Astfel, a fost creat acest concept integrat şi original, care-şi propune să atragă comunitatea de părinți moderni, în continuă mişcare, care caută spații noi de socializare pentru ei şi ai lor pici.

Imagini din locația PiuaKidsHub

Această prezentare necesită JavaScript.

Hub-ul oferă şi posibilitatea închirierii spațiului pentru diverse evenimente, workshopuri sau conferințe de profil.

Cei care sunt interesați pot trimite un mail la contact@piuabookbar.ro, un mesaj privat pe pagina de facebook Piua Kids Hub sau la nr. Tel +40727337441, cu o scurtă descriere şi perioada evenimentului.

Spațiul este excelent pentru toate tipurile de evenimente, de la workshopuri restrânse, la petreceri tematice pentru copii.

În cadrul evenimentelor, beneficiem şi de un alchohol-free bar, cu băuturi din fructe proaspete, apă şi cafea, plus o mini-terasă exterioară unde putem lua puțin aer şi socializa în pauză.

Citește și:  Cultivarea inteligenței parentale prin curaj, compasiune și conectare

Facebook Piua Kids Hubhttps://www.facebook.com/PiuaKidsHub/
Mail: contact@piuabookbar.ro
Telefon: +40727337441

Senzohttp://senzokids.ro/

Boribonhttp://www.boribon.ro/

Hartă locație

Evenimentul oficial de deschidere va avea loc pe 24 august ora 19:30. Vă aşteptăm cu tot dragul!
»