O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Ingrediente:

  • 4 ardei grași – roșii, galbeni, verzi
  • 1 kilogram de carne tocată de vită
  • 25 grame pesmet
  • 1 ou
  • 25 grame parmesan ras
  • 3 căței de usturoi tocați mărunt
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 jumătate de legătură de pătrunjel tocat mărunt
  • 1 conservă de roșii cuburi în suc
  • 120 grame de ceddar ras, sau alt cașcaval care se topește frumos
  • Condimente, sare, piper, și eventual, fulgi de chilli

Mod de preparare:

  • Se pregătesc ardeii astfel: se taie partea cu codița și partea opusă și se curăță de nervuri și semințe, după care se taie fiecare în câte trei felii egale și se așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt
  • Se amestecă carnea tocată cu pesmetul, parmezanul, oul, usturoiul, fulgii de chilli și resturile de ardei – tocate mărunt și condimentele
  • Umplem fiecare inel cu amestecul de mai sus
  • Încingem uleiul într-o tigaie non-aderentă și rumenim fiecare felie de ardei umplut, pe ambele părți, pentru 4-5 minute
  • Transferăm ardeii umpluți într-o tavă ce poate fi introdusă la cuptor și turnăm de jur împrejur și deasupra lor conserva de cubulețe de roșii
  • Introducem la cuptor pentru 40-45 minute la foc mediu, după care punem deasupra fiecărui inel de ardei umplut cașcaval ras și mai dăm pentru 5-10 minute la cuptor

Citește și:  Rețete simple și delicioase pentru o petrecere reușită