Reteta zilei: Friganele
Caracteristici generale:
- Bucatarie franceza
- Mic Dejun
- Pregatire: 10 min / Gatire: 20 min
[divider style=”style-4″]
Ingrediente pentru friganele
- 8-10 felii de paine
- 100 grame unt topit
- 3 oua
- Putina sare
- 40 grame de zahar vanilat- eu am folosit dr oetker
- 150 ml lapte
- 100 ml smantana
- Fructe proaspete de sezon sau gem din fructele preferate
[divider style=”style-4″]
Instructiuni de preparare pentru friganele
- Se amesteca ouale, zaharul, sarea, laptele si smantana pana se omogenizeaza
- Se pune cate o lingura-doua de unt intr-o tigaie nonaderenta
- Se trec feliile din paine prin crema si se prajesc in unt
- Se servesc cu fructe proaspete sau gem
Pofta buna!
[divider style=”style-4″]
Mai multe retete pentru mancaruri delicioase gasiti pe Retete.DeLaMamici.ro si poti adauga si retetele tale.
Comentează