Coșul tău
0,00 lei

Sfaturi pentru călătoria cu avionul cu cei mici

Zburatul cu avionul cu copii mici te sperie? Te înspăimântă?

Nu te stresa pentru că lucrurile nu o să fie atât de rele pe cât te aștepți.

Începând de la 10  săptămâni am zburat cu copiii la orice vârstă și nu am avut probleme precum zic alții. Trebuie doar să știi câteva sfaturi despre cum să îi faci să se simtă bine în avion.

Uite câteva sfaturi să scapi de această temă nesustenabilă:

Sfaturi pentru zburatul cu avionul cu un bebeluș de 1-12 săptămâni

În primul rând, trebuie să îi faci celui mic vaccinurile necesare. Zburatul cu un bebeluș la bord nu este cel mai ușor lucru deoarece trebuie să îl ții departe de germeni si bacterii cu orice preț.

Mai mult trebuie să te gândești că o să trebuiască să îl schimbi de scutec. Ia cu tine un rând de haine noi cel puțin.

Sfaturi pentru zburatul cu un bebeluș de 3-6 luni

Când pleci la drum cu un copil de această vârstă trebuie să te aștepți de la început că vei fi ocupat. Copiii de vârsta asta sunt activi și curioși.

Spre deosebire de nou-născuți, acești copii sunt mult mai veseli și mai agitați indiferent unde te afli cu ei. Prima grijă a ta ca părinte este să nu deranjeze ceilalți pasageri și să nu se îmbolnăvească.

Este bine să ai un biberon cu apă pentru momentele când îi va fi sete și biscuiți pentru durerile de dinți. Poți să ai cu tine și o suzetă pentru a-l ține ocupat și tăcut.

Citește și:  Copiii întreabă: de ce folosim bani ?

Sfaturi pentru zburatul cu un bebeluș de 6-12 luni

Ia cu tine destule jucării pentru a-i umple timpul celui mic și a-i distrage atenție de la zbor în general. De asemenea, ia un schimb de haine pentru că îl vei folosi sigur.

Poți să aduci mâncarea sa favorită și șervețele anti-bacteriene cu care să ștergi măsuța din fața scaunului și cotiera.

Este bine să iei și pungi de plastic în care să pui resturile de mâncare.

Sfaturi pentru zburatul cu un bebeluș de 12-24 luni

Chiar dacă tu crezi că ai un copil cuminte, în avion lucrurile se pot schimba la 180 de grade. Trebuie să știi exact cum să îl ții sub control și liniștit pentru a nu deranja ceilalți pasageri.

Dacă îți cunoști copilul și știi că este Speedy Gonzales ai face bine să te gândești cum îl vei ține țintuit de scaunul avionului pentru o oră sau mai mult. Ai o temă pentru acasă dificilă!

Copiii dorm o parte din zbor, dar tu trebuie să te asiguri că nu o să fiți dați jos din avion pentru ce face în restul timpului. Când nu știi cum să îi ții liniștiți pe scaune, apelează cu încredere la snacks-uri.

O idee bună este să le oferi lucruri sărate, nu dulci: zahărul le cauzeză hiperactivitate.

Zborul cu cei mici nu trebuie să fie motiv de panică atât timp cât ai cu tine tot felul de modalități de distragere a atenției lor. Poți miza și pe faptul că vor dormi cel puțin o mică parte din zbor.

Activități cu copilul tău Ghiduri pentru părinți

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul precedent
Sfaturi de bronzare când ești gravidă
Următorul articol
10 moduri de a-i mări încrederea în sine copilului tău